2016. október 25., kedd

Konyha - étkező előtte / utána

A konyhában nem történtek akkora változások és átalakítások, mint a gyerekszobában. Az viszont a bejegyzésben látszani fog, hogy a festés és a takarítás csodákra képes. 

A csibesárga fal fehérre lett festve, a lambériás / étkezős rész is fehérre lett kenve, amiről már korábban írtam.  Ezenkívül a gépesítés is megtörtént, és a múlt héten megtaláltuk a tökéletes tálalót! Nem mondom, hogy itt már nem lesznek változások a jövőben, de most egy darabig biztos így marad.  

Mit mondhatnék még? Nagyon szeretjük a konyhánkat is, így hát jöjjenek inkább a képek! 

















12 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, sokkal jobb ez a fehér - és az egésznek egy letisztult, rusztikus bája lett. Egyedül a konyhában lévő szőnyeg nem jön be, az ott olyan meglepő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      A konyhakő hideg, nekem jobb úgy ott főzni, hogy van szőnyeg. :)

      Törlés
    2. Nekem is nagyon tetszik! Szerintem nem a szőnyeggel van baj, hanem annak színével (illetve, bocsánat, én másmilyet választottam volna, pont bele vagyok szerelmesedve a diego coffe-s szőnyegeibe, de nekem kicsi a konyha.. off)De nagyon klassz az egész!

      Törlés
    3. Köszi Mia! :) Igazából kékes szőnyegre gondoltam, mert az üvegtégla is kék, meg a nappaliban sok a kék, ami a képeken nem látszik, de a konyhával egy légtérben van. :)

      Törlés
  2. Az én régi szobám fala is sárga, de a konyhát eszembe nem jutna sárgára festeni...Izlésficamos egy csapat lehetett, akiktől vettétek a házat. Ez a fehér jó lett meg tényleg van egy rusztikus bája!:):) Jó lett!:) Miért nem csinálsz interior designt?? Ez neked baromira menne!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zozie! Majd jössz és megnézed magad is! :)
      Igen, már Steve is felvetette ezt a kérdést nekem, hogy lehet meg kellene próbálnom. Mondjuk nem áll tőlem távol a gondolta. :)

      Törlés
    2. Bizonyám!:) következő Magyarország Trippemben bennelesztek!:) Meg majd ti is jöttök ide hozzám!:)

      Törlés
  3. Nekem a téglák legvilágosabb színe még jobban tetszene, de csak a csempés falra....jobban egybe simulna az a rész. A többi részlet harmónikusabb, mint az.

    VálaszTörlés
  4. Ilyen tálalót keresek évek óta! Hol sikerült rátalálnotok? Köszi, Juli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Juli!

      Az egyik bútoros facebook csoportba tette fel valaki, hogy eladó. Így lecsaptam rá! :) Az előző tulaj azt mondta, hogy ő egy antikvitásban vette.

      Törlés